Bestellen en Bezorging

Uw bestelde kaarsen en schalen worden door ons via DPD verstuurt.
U krijgt een track-and-trace nummer zodat u het pakketje onderweg kunt volgen.
We streven ernaar om het pakketje binnen een dag bij DPD af te leveren.
De totale bezorgtijd zal dan 1 à 2 dagen zijn.

Bij Fralet is het plaatsen van een bestelling makkelijk. Het aanmaken van een account is niet verplicht, maar wel handig voor komende aankopen. Heb je per ongeluk een dubbele order geplaatst? Je wilt je bestelling wijzigen of annuleren? Als het pakketje nog niet verstuurd is, voeren we deze wijziging of annulering natuurlijk graag uit. Mocht het pakket al verstuurd zijn, kan je deze binnen 14 dagen retourneren.

 

VERZENDKOSTEN

Bij bestellingen binnen Nederland met een orderbedrag van € 50,- of meer wordt de bestelling gratis thuisbezorgd. Wij nemen in dat geval zelf de verzendkosten voor onze rekening. Voor bestellingen met een orderbedrag van minder dan € 50,- rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95. Voor België zijn de verzendkosten € 6,95.

 

Voor Nederland geldt het volgende:
 Gratis verzending bij bestellingen van € 50,- of meer!
 Bij bestellingen onder de € 50,- een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95.

Voor België geldt het volgende:
 Gratis verzending bij bestellingen van € 75,-   of meer!
 Bij bestellingen onder de € 75,- een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95.

 

Let op: We bieden een gratis verzending servies alleen aan bij daadwerkelijk een orderbedrag tegenover staat. Mocht bij retournering de bestelwaarde lager dan 50,- zijn geworden, dan moeten wij alsnog verzendkosten in rekening brengen. Deze worden ingehouden op het retourbedrag.

 

Heb je problemen bij het online bestellen? Bijvoorbeeld: Je hebt geen orderbevestiging ontvangen. Check eerst of je browser werkt. Mogelijk dat de orderbevestiging in de spam-box of ongewenste mail map staat. Neem contact met ons op via e-mail: info@fralet.nl

 

BETAALMETHODE


Alle prijzen op deze website zijn vermeld inclusief 21% BTW. De verzendkosten ziet u apart bij het besteloverzicht.
Bij ons kun je veilig betalen via de volgende betaalmethodes: iDeal, Klarna, SEPA en de Fralet tegoedbon.

 

 

BEZORGEN

 

We werken met de standaardbezorger DPD voor verzending van onze pakketten. Zodra we je bestelling aan hun hebben meegegeven, ontvang je een e-mail met daarin een track & trace code. Hiermee kun je de levering van jouw pakket volgen. Het is uiteraard mogelijk om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Je kunt je bestelling bijvoorbeeld op je werk laten afleveren, of aan iemand anders voor wie de bestelling bestemd is.

 

LEVERTIJD

 

Product die voorradig is ontvang je in Nederland in principe op een werkdag voor 15:00 uur bestelt en de volgende dag thuis. Maar houd er rekening mee dat het 1 tot 2 werkdagen kan duren. Als het langer duurt dan 3 werkdagen voordat de bestelling binnen is, neem gerust contact met ons op via info@fralet.nl.

 


Als we bijvoorbeeld door drukte vanwege feestdagen of door leveringsproblemen je bestelling niet meteen kunnen afronden nemen we contact met u op om te overleggen. Let op! Met feestdagen (bijv. kerst) kan de levering door drukte langer duren dan gepland!