Zo begint het....

 

 

Ik ben afkomstig uit China en woon elf jaar in Deventer. Ik hou altijd van stijlvolle, ambachtelijke producten.

 

Drie jaar geleden begon mijn man kaarsen maken als hobby en werd ik langzaamheid geïnspireerd door hem. Vrienden en familie zijn zeer blij met onze kaarsjes. Ik besloot mijn enthousiasme in actie om te zetten door zelf kaarsen te maken. 


Dit jaar begon ik te ondernemen met mijn eigen webshop. Ik kan met trots zeggen dat elke kaars altijd met de hand wordt gegoten en zorgvuldig wordt vervaardigd. Om zo milieuvriendelijke mogelijk producten te creëren, gebruik ik koolzaadwas en gerecycled kaarsvet.

 

Er zijn steeds nieuwe losse kaarsen en volledige sets verkrijgbaar, zo kan je de juiste sfeer creëren met kaarsen in passende tinten. Volgens mij symboliseert kaars liefde en geluk, daarom kan je ze ook als cadeau geven om liefde te verspreiden.

 

Ik wens je veel plezier met je aankoop.

 

Groetjes 

Xiangju Zou

 

 

 

 

 

 

Geef liefde en licht aan anderen

 

 

Een vlam heeft een positieve energie die jou en je dierbare vrienden kunt binden. Een avond met familieleden of vrienden, of gewoon helemaal alleen op een bank met zachte muziek. Fralet geeft warmte en liefde en zorgt ervoor dat je een uniek, spiritueel moment ervaart. Zo'n moment wil je vast ook delen. Je kunt van onze cadeauservice  gebruik maken en het ook meteen laten toesturen aan degene die je blij wilt maken.

 

 

Voor milieuvriendelijke handgemaakte kaarsen

 

 

We zijn bewust van de impact op het milieu. Zo maken we kaarsen van koolzaadwas en gerecycled kaarsvet. We hergebruiken o.a. verpakkingsmateriaal en bent u bij ons aan het juiste adres om oude kaarsvet in te leveren. We nodigen je uit om mee te doen om een milieubewuste kaars te creëren. Help mee om dit mogelijk te maken.

 

 

 

 

Creëer je persoonlijke kaars set

 

 

Elk exemplaar wordt individuele aandacht en tijd gegeven. Dat betekent elke kaars uniek is en eigen charme heeft. Je kunt jouw schaal altijd opnieuw vullen met kaarsen uit ons assortiment. We zijn trots om te zeggen dat elke kaars tijdens het hele proces altijd met de hand wordt gegoten en zorgvuldig wordt vervaardigd.