Retourneren 

 

Binnen 14 dagen nadat je je pakket hebt ontvangen, mag je bij ons een retour melden op de website of per e-mail. Daarna heb je 14 dagen om het pakket daadwerkelijk naar ons terug te sturen. Zorg dat de producten goed ingepakt verzonden worden. Bewaar je verzendbewijs goed, want hiermee kun je je pakket volgen.

Op de mail vermeld je de volgende gegevens:

  • Je ordernummer
  • Je bankgegevens,
  • Eventueel de reden van retourneren
  • Eventueel Je waardvolle advies.

 

RETOURVOORWAARDEN

Een product kan binnen 14 dagen geretourneerd worden. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Het product dient niet in gebreke te zijn of beschadigd te zijn. Het product is ongebruikt en is in de originele verpakking.

 

VERZENDKOSTEN

Zodra we de producten terug hebben, gaan we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 dagen de aankoopsom inclusief de heen-verzendkosten (van de webshop naar de klant) terug te storten. De retourverzendkosten (van de consument naar de webshop) komen wel voor rekening van de consument. 

Bij het retourneren van een artikel of je hele bestelling wordt het bedrag teruggestort op de manier zoals de order betaald is. Tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Na je retour bijvoorbeeld blijkt dat de bestelwaarde lager dan 50 euro is geworden, dan worden de heen-verzendkosten (van de webshop naar de klant) niet vergoed.

KLACHT


Fralet producten worden met liefde en aandacht voor je gemaakt. Komt een bestelling aan en is er iets kapotgegaan tijdens transport? Mocht het toch zo zijn dat je beschadigingen of andere fout ontdekt. Laat ons direct weten via E-mail of telefoon. Dat lossen we graag goed op! Uiteraard ook zonder dat jij kosten maakt.

Let op! Jouw factuur dient als garantiebewijs. Deze dient bewaard te worden tot dat de garantieperiode verstreken is.

Stuur ons een e-mail met de volgende gegevens:

  • Je ordernummer
  • Je bankgegevens
  • Wat de klacht is.
  • Het artikelnummer waar het om gaat. 
  • Duidelijke foto van het product met de beschadiging.

 

 

 

 

RETOURADRES:

Lees A.U.B. bovenstaande informatie goed door, voordat je producten retourneert.

Fralet
Retour: [jouw ordernummer]
Cornelis Lelylaan 19

7424CA Deventer

Nederland